30. narozeniny ZO ČSS 6-25 Pustý žleb

27. – 29. 5. 2022

Milí kamarádi,

chtěli bychom vás co nejsrdečněji pozvat na oslavu našich 30. narozenin, která proběhne o víkendu 27. – 29. května 2022 u nás na boudě u Suchdola.

Moc rádi vás uvidíme, abychom společně zavzpomínali na všechna krásná dobrodružství, která jsme společně prožili ať již doma v Moravském krasu nebo v daleké cizině. Pestrý program, občerstvení a nápoje budou zajištěny. Těšíme se na vaši hojnou účast.

Pustožlebáci

Program

Pátek 27. 5. 2022 

Příjezd od 17.00, večer promítání, pivo zajištěno.
Prosíme, nechte auta zaparkovaná na horní louce a nejezděte až dolů na boudu. Vzhledem k omezené kapacitě spaní na boudě si raději vezměte vlastní karimatky a případně stany.

Sobota 28. 5. 2022 

Přes den exkurze po našich lokalitách (Amatérská jeskyně, Nový Sloupský koridor, Šachta Za Evropou a Indií, Němcovy jeskyně, Jeskyně Řečiště, případně další dle zájmu). Vybraných exkurzí se mohou zúčastnit i děti.
Všichni zájemci o exkurze musí mít vlastní přilbu a čelovku.
Večer proběhne křest knihy “Na hraně žlebu”, která shrnuje naše aktivity za posledních 30 let. Následně bude zapálen slavnostní oheň. K občerstvení bude hojnost grilovaného masa a jiných pochutin a samozřejmě pivo.

Neděle 29. 5. 2022

Střízlivění, individuální program, odjezd

Prosíme o potvrzení vaší účasti dostatečně předem, ať můžeme naplánovat zásoby masa a piva, ideálně na e-mail jsirotek@gmail.com.